Varmepumpe

Romsdal Elektro har valgt å fokusere på kvalitet, fremfor pris. Derfor leverer vi kvalitetsvarmepumper til gode priser, fremfor å konkurrere med de billigste varmepumpene på markedet.
Varmepumpe

Romsdal Elektro har valgt å fokusere på kvalitet, fremfor pris. Derfor leverer vi kvalitetsvarmepumper til gode priser, fremfor å konkurrere med de billigste varmepumpene på markedet.

Beste varmepumpe for små og mellomstore leiligheter

Daikin Moskus+

Daikin Moskus+ er skreddersydd for det kalde norske klimaet. Moskus er en kompakt varmepumpe og kan monteres tett oppunder taket, eksempelvis over en dør. Med fokus på høy varmekapasitet og brukervennlighet har Daikin utviklet en rendyrket varmepumpe kun for det kalde norske klimaet. Moskus leverer suverent beste varmeeffekt i sin klasse.

Les mer

Varmepumpe beregnet for større leiligheter, mindre eneboliger.

Daikin Synergi+ 30

Daikin Synergi+ er vår kraftigste nordiske varmepumpe og er i en egen klasse når det gjelder varmeeffekt. Denne modellen er utstyrt med den unike Daikin Flash Streamer luftrenseren. Den tar knekken på bl.a pollen, midd, vond lukt. 3-D luftstrøm sikrer best mulig spredning av luft og temperatur. Det intelligente øyet hindrer direkte trekk og senker temperaturen når man ikke er til stede.

Les mer

Fleksibel modell, passer i de fleste boliger

Daikin Stylish 30

Daikin Stylish er en varmepumpe som kombinerer utmerket design og teknologi for å levere en total klimaløsning for ethvert interiør. Med bare 189 mm er Stylish en av de tynneste innedelene på markedet i designsegmentet. Stylish bruker innovative funksjoner for å oppnå det beste innen komfort, energieffektivitet, pålitelighet og kontroll.

Les mer

Hos oss i Romsdal Elektro vil du finne den beste varmepumpen for nettopp dine behov. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvilken varmepumpe du bør velge!

Vi tilbyr en uforpliktende befaring for deg som holder til i Molde og omegn!

Bestill befaring!

Vi tilbyr en uforpliktende befaring og pristilbud!
Fyll ut kontaktskjemaet, så vil vi gjøre vårt beste for å svare deg innen 24 timer.
... ...

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.