Oppgradering av sikringsskap

For de fleste er et sikringsskap noe man helst ikke vil åpne. Og de få gangene det må åpnes, brukes det gjerne noen minutter for å finne ut hvilken sikring som har gått.

Oppgradering av sikringsskap

For de fleste er et sikringsskap noe man helst ikke vil åpne. Og de få gangene det må åpnes, brukes det gjerne noen minutter for å finne ut hvilken sikring som har gått.

Spesielt ved de gamle sikringsskapene kan det være ekstra forvirrende å vite hvilken sikring du skal skifte ut, og kanskje er det litt skummelt å skru ut sikringene?

Hvis du har et utdatert sikringsskap, og ønsker å oppgradere til et sikrere og enklere skap å håndtere, er dette produktet for deg!

Du sender oss noen bilder, og setter opp sikringsskapet ditt. Når vi har avtalt oppmøte kommer vi hjem til deg og oppgraderer sikringsskapet.

Skrusikringer vs automatsikringer

Mange har i dag utdaterte sikringsskap som bruker tradisjonelle skrusikringer. Denne formen for sikringsskap er derimot ikke like trygt som de nyere alternativene som har kommet på markedet siden den tid. Med skrusikringer er du mer utsatt for at det oppstår jordfeil, kortslutning og overbelastning i det elektriske anlegget.

Hovedsikring

Hovedsikring blir byttet om det ikke involverer nettleverandør. Før i tiden var det vanlig å plassere hovedsikring i et eget skap på loft, eller i kjeller. For å bytte denne må nettleverandøren bli forspurt, for å stenge av strømmen. Dette er ikke en stor operasjon, men kan være tidkrevende. En slik jobb forutsetter en befaring fra vår side, og separat pristilbud.

Sett opp mot automatsikringer er ikke de gamle skrusikringene like gode sikkerhetsmessig. Automatsikringer kutter strømmen med en gang det oppstår en overbelastning eller kortslutning i anlegget. Det finnes også nyere automatsikringer som i tillegg kutter strømmen ved jordfeil. Disse blir også kalt for  jordfeilautomater og har vært de mest vanlige på markedet siden 2000-tallet. Vi  benytter alltid jordfeilautomater ved oppgradering eller installasjon av sikringer.

Det tar ikke lang tid å oppgradere sikringsskapet

Tenker du at oppgradering av sikringsskapet vil ta for lang tid? Det trenger det absolutt ikke. Ringer du oss i dag kan du ha sikringsskapet ditt oppgradert i løpet av få timer når vi kommer for å utføre jobben!

Mer informasjon

Vi ønsker at prisene skal være sammenlignbar med konkurrenter, derfor har vi lagt inn 2 forskjellige produsenter av sikringer. Cenika er en produsent som leverer enkle kvalitetsprodukt og Eaton er en stor produsent som leverer digitale sikringer med led-diode. Vi har like god erfaring med begge.

En film om fremgangsmåten for oppgradering av sikringsskap:

Mer om produktene

Vi har valgt å ta med to produsenter, Chint og Eaton.

Chint (Levert av Cenika)

  • Chint er gode produkt som vi har brukt i en årrekke. Chint fikk et svakt merkenavn ved introduksjonen i Norge, men begynner nå å ta igjen de andre veletablerte produsentene.

Eaton

  • Eaton er en av verdens ledende produsenter av elektromateriell. De introduserte x-digital sikringen for noen år siden, som har tatt gode markedsandeler. Denne sikringstypen har et led-lys i front, som viser tilstanden til det elektriske anlegget.

Dør og metalldeler

  • Vi har valgt å benytte Stansefabrikken sine produkt, ser bra ut og har god kvalitet.
Kontakt oss