Oppgradering av sikringsskap

For de fleste er et sikringsskap noe man helst ikke vil åpne. Og de få gangene det må åpnes, brukes det gjerne noen minutter for å finne ut hvilken sikring som har gått.

Oppgradering av sikringsskap

For de fleste er et sikringsskap noe man helst ikke vil åpne. Og de få gangene det må åpnes, brukes det gjerne noen minutter for å finne ut hvilken sikring som har gått.

Hvis du har et utdatert sikringsskap, og ønsker en sikkerhetsoppdatering, er dette produktet for deg!

Du sender oss noen bilder, og setter opp sikringsskapet ditt. Når vi har avtalt oppmøte kommer vi hjem til deg og oppgraderer sikringsskapet.

Hva er inkludert:

Prisen inkluderer ditt oppsett med antall kurser, overspenningsvern, og om du vil ha ny front(dør).

Forøvrig kan vi nevne:

  • 1 x Utkjøring fra vårt lager (maks 50km tur-retur)
  • 1 x Utskifting av hovedsikring i sikringsskap (*med forbehold)
  • 1 x Standard ramme foran sikringene, les mer her
  • 1 x 5års garanti – Vi kommer hjem til deg og retter eventuelle feil!
  • 1 x Nødvendig dokumentasjon og samsvarserklæring

*Hovedsikring blir byttet om det ikke involverer nettleverandør. Før i tiden var det vanlig å plassere hovedsikring i et eget skap på loft, eller i kjeller. For å bytte denne må nettleverandøren bli forspurt, for å stenge av strømmen. Dette er ikke en stor operasjon, men kan være tidkrevende. En slik jobb forutsetter en befaring fra vår side, og separat pristilbud.

Mer informasjon

Vi ønsker at prisene skal være sammenlignbar med konkurrenter, derfor har vi lagt inn 2 forskjellige produsenter av sikringer. Cenika er en produsent som leverer enkle kvalitetsprodukt og Eaton er en stor produsent som leverer digitale sikringer med led-diode. Vi har like god erfaring med begge.

En film om fremgangsmåten for oppgradering av sikringsskap:

Mer om produktene

Vi har valgt å ta med to produsenter, Chint og Eaton.

Chint (Levert av Cenika)

  • Chint er gode produkt som vi har brukt i en årrekke. Chint fikk et svakt merkenavn ved introduksjonen i Norge, men begynner nå å ta igjen de andre veletablerte produsentene.

Eaton

  • Eaton er en av verdens ledende produsenter av elektromateriell. De introduserte x-digital sikringen for noen år siden, som har tatt gode markedsandeler. Denne sikringstypen har et led-lys i front, som viser tilstanden til det elektriske anlegget.

Dør og metalldeler

  • Vi har valgt å benytte Stansefabrikken sine produkt, ser bra ut og har god kvalitet.
Kontakt oss