Tjenester

Oppgrader sikringsskapet

Vi kommer hjem til deg og oppgraderer sikringsskapet ditt.

Det å bytte ut gamle skrusikringer til nye jordfeilautomater er en enorm sikkerhetsoppgradering, ikke minst for folk, men også mot brann. Har du gamle skrusikringer eller gamle “vippe” sikringer, vil de mest sannsynlig ikke oppdage en feil i huset ditt. Nye jordfeilautomater oppdager feil lynraskt, og kutter strømmen før risikoen blir stor.

Les mer

Utskiftning av utelampe

Ønsker du å bytte ut utelampene dine?

Vi har valgt å legge inn tre forskjellige utelamper i første omgang. Dette er fine lamper i god kvalitet, som vil holde i mange år.

Trio – Lampen kan vel sies å være norges mest brukte utelampe, og du vil sannsynligvis se den langs veien om du kjører deg en tur.

Les mer

Legging/tilkobling av varmekabel

Du gjør forarbeidet, deretter kommer vi og legger varmekabel.

Når du er ferdig med gulv og vegger, kommer vi tilbake og monterer termostaten, og eventuelt jordfeilbryter.

Les mer

På tide å installere elbillader hjemme?

Ettersom elbilen har funnet sin plass i samfunnet, har også behovene for elbilladere økt betraktelig de siste årene. I dag har de fleste fellesparkeringer ladestasjoner tilgjengelig, men vi ser en klar økning av elbillistene som nå ønsker å installere elbillader hjemme.

Vi i Romsdal Elektro AS har bistått en rekke husstander med å installere elbillader, og benytter oss av Easee Home.

Les mer

Er du på utkikk etter varmepumpe?

Romsdal Elektro har valgt å fokusere på kvalitet, fremfor pris. Derfor leverer vi kvalitetsvarmepumper til gode priser, fremfor å konkurrere med de billigste varmepumpene på markedet.

Les mer

Solcelle – kampanje

Romsdal Elektro har de siste årene satt seg litt på gjerdet i forhold til solcellepanel. Teknologien har utviklet seg voldsomt de siste årene, markedet har blitt større, og med tanke på den siste tidens økning i strømpriser hopper vi ned fra gjerdet.

Les mer

Gratis befaring

Vi tilbyr gratis befaring og pristilbud!

X

Kontakt oss

Takk! Din melding har blitt mottatt, og vi vil kontakte deg så fort som mulig!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kontakt