Installasjon av elbillader

Vi i Romsdal Elektro AS har bistått en rekke husstander med å installere elbillader, og benytter oss av Easee Home.
Installasjon av elbillader

Ettersom elbilen har funnet sin plass i samfunnet, har også behovene for elbilladere økt betraktelig de siste årene. I dag har de fleste fellesparkeringer ladestasjoner tilgjengelig, men vi ser en klar økning av elbillistene som nå ønsker å installere elbillader hjemme.

Vi i Romsdal Elektro AS har bistått en rekke husstander med å installere elbillader, og benytter oss av Easee Home.

eoMini er et økonomisk valg, og inneholder alt som trengs for å lade elbilen. eoMini er valget for den som vil ha det enkelt, og som ikke vil savne app og smart styring av ladingen.

Easee er laderen som i følge oss, og mange andre, er den beste laderen på markedet. Den dekker både sikkerhetskravene og er smart nok til å tilfredsstille selv den mest ihuga teknonerd.
Det at det også er et norskutviklet produkt, gjør valget enkelt.

Elbil-lader for borettslag, næring eller eneboliger

Næring og borettslag
Easee charge gjør det enkelt å fordele ladingen over flere ladere. Det gjør det enkelt og begynne i det små for å installere flere ladere etterhvert som tiden går.

Eneboliger og enkle ladere
Easee Home laderen støtter 3 ladere sammen, da balanserer de ladingen seg i mellom.
Lastbalansering kan være greit og bruke som et argument til nettleverandør, da det blir enklere for de og akseptere mer ladeeffekt.

Forskrifter og krav
Det er noen spesielle krav til installasjon av elbil-ladere i dag.
Grunnen til dette er stort sett brannsikkerhet og varmgang.

Annen informasjon vedrørende elbil-lader

Hva tåler sikringen?
Mange tror at en sikring på 16A kan lade en elbil med 16A. Dette ville i mange tilfeller medført varmgang i sikringen, og i verste fall brann. Så når det er snakk om elbil-lading trapper vi gjerne opp et hakk f.eks 20A sikring, på 16A lading. 40A sikring, på 32A lading, osv. Det vil si at om det er lagt inn en 16A sikring i garasjen, kan det ikke lades med mer enn 10A i garasjen. Derfor er løsningen i 9/10 tilfeller, og legge en dedikert kurs ut til garasje.

Watt, ikke ampere
Elektrikere liker gjerne og tenke watt istedenfor ampere, da det er mer reelt, ihvertfall i forbindelse med elbil-lading. Vi skiller mellom 3-fase lading og 1-fase lading, og det kan skille ganske mange watt mellom disse to typene.

Bestill befaring!

Vi tilbyr en uforpliktende befaring og pristilbud!
Fyll ut kontaktskjemaet, så vil vi gjøre vårt beste for å svare deg innen 24 timer.
... ...

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.