Om Romsdal Elektro

Romsdal Elektro AS har eksistert i mange tiår, og har en solid og mangfoldig kompetanse. Vi tar på oss alt fra småjobber til større entreprenørprosjekt. Kompetanse og utvikling er noe vi setter høyt, og vi prøver til enhver tid og inneha de sertifikatene og autorisasjonene som gjelder i dagens marked.

Filosofi

Kundene våre skal være fornøyde!

Vi skal gjøre vårt ytterste for å holde oss oppdaterte innen vårt fagfelt. Vi gjør det vi kan for å holde oss faglig oppdaterte, og tar raskt i bruk nye metoder og verktøy for å gjøre en best mulig jobb.

Romsdal Elektro skal være uavhenig av leverandører og samarbeidspartnere, slik at vi kan levere kundene våre de beste produktene og ikke være låst til avtaler og betingelser. På godt norsk, så skal vi ikke være “kjøpt å betalt”, slik kan vi selv velge hvilke produkt vi skal levere.

Kjede

Elkonor er en av landets største elektrikerkjeder. Alle medlemsbedriftene samarbeider, og vi drar stor nytte av å være et fellesskap. Det å kunne hente kompetanse og kunnskap fra hele landet er uvurderlig for oss som relativt liten elektroentreprenør.

Logo

Ønsker du å profilere Romsdal Elektro AS, er du mer enn velkommen til å ta i bruk logoen vår. Gi oss gjerne beskjed hvor den er brukt.

Dette er en link til Romsdal Elektro sin logomappe på Google Drive, ta kontakt om den ikke fungerer:

Romsdal Elektro sin logomappe på Google Drive

Bestill befaring!

Vi tilbyr en uforpliktende befaring og pristilbud!
Fyll ut kontaktskjemaet, så vil vi gjøre vårt beste for å svare deg innen 24 timer.
... ...

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.