Jobb i Romsdal Elektro

Oppdag din neste karriere hos Romsdal Elektro – der engasjement for faget og lidenskap for innovasjon møtes. Bli en del av et team hvor trivsel, faglig vekst og kvalitetsarbeid står i sentrum. Vi tilbyr ikke bare en jobb, men en mulighet til å forme fremtiden sammen med oss.
Fornøyde ansatte i Romsdal Elektro som installerer et solcellepanel på et hustak

Bli med i vårt team – vi satser på folk

Romsdal Elektro er en bedrift som verdsetter kompetanse og engasjement. Som vår daglige leder, Tor-Finn Riksfjord, understreker:
"I Romsdal Elektro har vi en lang tradisjon for å levere kvalitetsarbeid, noe som reflekteres i kundenes tilfredshet. Det er viktig for oss at hver eneste kunde er fornøyd med jobben vi utfører."

Vårt miljø – der trivsel møter kompetanse

Vår egen Even, som startet sin karriere som lærling hos oss, deler sin erfaring:
"Etter en periode andre steder var det godt å vende tilbake til Romsdal Elektro. Her finner jeg en unik kombinasjon av fleksibilitet, muligheter til å bidra i bedriftens utvikling, og friheten til å forme min egen arbeidsdag – noe som ofte er savnet i større bedrifter."
Even i Romsdal Elektro ute på oppdrag
Fornøyde ansatte i Romsdal Elektro som installerer et solcellepanel på et hustak

Livet i Romsdal – mer enn bare en jobb

Matt, som har reist verden rundt, valgte Romsdal for sin unike natur og livskvalitet. Han forteller:
"Å jobbe i Romsdal Elektro tilbyr varierte arbeidsoppgaver og selvstendighet. Det var naturen, den friske luften og stillheten som tiltrakk meg til Molde. Livet her, kombinert med spennende jobbmuligheter hos Romsdal Elektro, gjorde valget enkelt."

Vår filosofi – vi satser på deg

I Romsdal Elektro legger vi vekt på et godt arbeidsmiljø og trivsel for alle våre ansatte. Vi tror at et positivt arbeidsmiljø bidrar til både personlig og profesjonell vekst.
To ansatte i Romsdal Elektro som smiler foran kameraet
Tor-Finn Riksfjord i Romsdal Elektro som smiler foran kameraet.

Bli en del av vårt team

Kontakt oss for å utforske spennende karrieremuligheter hos Romsdal Elektro.

Om oss

Med tiår av erfaring, kombinerer Romsdal Elektro solid kompetanse med en lidenskap for faglig utvikling. Vi tar i bruk de nyeste metodene og verktøyene for å sikre høyeste kvalitetsstandarder i alt vi gjør, fra små oppdrag til store entreprenørprosjekter.
Romsdal Elektro ute på installasjonsoppdrag