Teriningkast 6 til Romsdal Elektro!

Vakkert belyst kjøkken med elegant belysning over trapp til første etasje, installert av Romsdal Elektro.

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført av Romsdal Elektro. De er dyktige fagfolk og ekstremt behjelpelige. Elektrikerne jobbet svært effektivt og ga oss gode tips på hva vi burde ha og hva vi på sikt ville savne hvis det ikke ble installert.

Et godt og konkurransedyktig tilbud, og at vi hadde hørt mye positivt om Romsdal Elektro, gjorde valget av elektriker enkelt. Vi ønsket også å satse på en lokal og «mindre» aktør – alle har vel hørt viktigheten av å støtte lokalt næringsliv.

Under byggingen var samarbeidet med Romsdal Elektro svært bra – helt fra start til slutt.

De tilbydde smarte løsninger med blant annet et praktisk digitalt tegneprogram for installasjonene, et stort utvalg av utstyr og ikke minst gode tips fra erfarne elektrikere. De var punktlige og effektive.

Nærbilde av kjøkkenbelysning installert av Romsdal Elektro, fremhever moderne og funksjonell belysning.

Kvalitetsprodukter

Det er stort sett en ganske standard installasjon av spotter, bryterpanel, varmekabler og det er brukt produkter fra anerkjente merker med høy kvalitet. Vi kunne sikkert valgt utstyr i andre prisklasser og kvalitet, men her har elektrikerne anbefalt og brukt det de selv ville gått for – noe som er betryggende. Med en naturlig og minimalistisk stil i boligen med farger og interiør som er «in» for tiden valgte vi å bruke svarte brytere.

Gjennom hele prosjektet drøftet vi sammen med Romsdal Elektro hva som var best, nødvendig og smartest. Elektrikerne kom med gode tips på plassering av de ulike installasjonene med stikkontakter på steder vi ikke tenkte på. Som for eksempel over store vinduer for julestjerne og uttak av strøm til solskjerming.

Moderne lysbrytere fra Romsdal Elektro, med kjøkken i bakgrunnen, viser høy kvalitet og stilfull design.Nærbilde av kjøkkenbelysning installert av Romsdal Elektro, fremhever moderne og funksjonell belysning.

Belysning utendørs

I garasjen fikk vi også gode anbefalinger på hva som er lurt og hva som trengs. Det ble installert rikelig med stikkontakter, elbil-lader, spotter i tak og mur, og led stripe som gir god belysning over garasjeporten. Rundt huset og på terrassen er det montert utelamper som gir en praktisk og fin belysning.

Utendørsbelysning over inngangen, installert av Romsdal Elektro, gir praktisk og estetisk belysning.

Plejd smartstyring

Hele lysanlegget styres fra appen til smartsystemet Plejd. Med appen kan all belysning skrus av og på og dimmes til ønsket styrke i ønsket sone. Alt kan selvfølgelig også styres via brytere.

Jeg er den som bruker appen mest og er strålende fornøyd, men fruen i huset synes den er litt oppskrytt og bruker mest bryterne. Alle som ser hvordan vi bruker appen er nysgjerrige på løsningen og syns dette er en smart og artig løsning, sier Henrik.

Det er ihvertfall ekstremt praktisk å kunne ta «slukkerunden» av lys via et tastetrykk når man ligger i sengen. Vi bruker også tidsinnstilling til å skru lyset på og av ved gitte tidspunkter som for eksempel ved oppvåkning før jobb osv.

Smilende familie foran hjemmet sitt med elektriske installasjoner fra Romsdal Elektro, viser kundetilfredshet.

Siden vi begge jobber på det nye sykehuset, SNR på Hjelset, valgte vi å bygge hus i det nye boligfeltet i Årølia. Det satset på området og beliggenheten er perfekt med kort vei til både jobb og byen – i tillegg forventes det bra verdistigning i området.

Bestill befaring!

Vi tilbyr en uforpliktende befaring og pristilbud!
Fyll ut kontaktskjemaet, så vil vi gjøre vårt beste for å svare deg innen 24 timer.
... ...

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.