Solcellepanel - en smart investering til fornuftig pris

Det er ikke tilfeldig at mange hus og boliger har installert solcellepanel - dagens løsninger er smarte og kostnadsbesparende. I tillegg later strømprisene til å øke for hvert år som går.

Når produserer solceller strøm?

Solcellepaneler er en god investering for å kunne spare på strømkostnader. Mange tenker kanskje at solcellepaneler er avhengig av fullt sollys for å produsere strøm. Derimot kan solcellepanel også produsere strøm når det er overskyet eller delvis skydekke, det kan til og med være at panelene produserer mer under disse forholdene. Så sant ingen gjenstander skygger for panelene, trenger du ikke være bekymret for at det ikke produseres strøm.

Holder du til i Molde og ønsker å få på plass solcellepaneler på hjemmet, hytta eller næringsbygg? Romsdal Elektro kan installere solcellepanel i hele Molde og omegn, eller andre plasser i Romsdal.

Vi i Romsdal Elektro har som elektrikerfirma høy kompetanse på solcellepanel og kan enkelt veilede deg til gode løsninger som tjener seg inn i løpet av forholdsvis kort tid.

Hvordan fungerer solcellepanel?

Solceller konverterer sollys til elektrisk strøm. Denne strømmen kan enten brukes umiddelbart, lagres for senere bruk, eller selges til andre gjennom spesialavtaler. Mange velger å akkumulere overskuddsenergi om sommeren for å bruke den om vinteren når strømprisene er høyest.

Hvordan fungerer installasjonen av solcelle?

Når vi kommer for å installere solcellepaneler på bygningen din, er vår største prioritet at taket ikke skal bli skadet. Vi kobler solcellepanelet til en "boks" som omgjør energien fra solcellepanelet til strøm som kan tas i mot av strømnettet. Vi sørger for å legge ledninger ned fra taket, til boksen. Vi sørger for grundige vurderinger av plasseringen av boks og ledninger, før installasjonen påbegynnes.

Enova-støtte

Enova tildeler støtte for mange installasjoner av solcellepanel. Vi anbefaler deg å sjekke om ditt prosjekt kvalifiserer.

Vurderer du solcellepanel til huset?

Vi tilbyr gratis befaring for deg som holder til i Molde og omegn, og som ønsker et uforpliktende pristilbud!

Bestill befaring!

Vi tilbyr en uforpliktende befaring og pristilbud!
Fyll ut kontaktskjemaet, så vil vi gjøre vårt beste for å svare deg innen 24 timer.

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.