Solcelleanlegg for næringsbygg

Stadig flere innehavere av næringsbygg ser nærmere på hvordan de kan redusere strømutgiftene. Ettersom prisene ikke ser ut til å ha noen nedgang her i Norge, øker etterspørselen etter solcelleanlegg for næringsbygg.

Vi kan trygt anbefale solcelleanlegg for næringsbygg som ønsker en smartere tilnærming til dagens strømpriser. Kompetanse og utvikling er noe vi setter høyt i vårt daglige arbeid. Vi holder oss godt oppdaterte innen utviklingen av solcelle-teknologien for å kunne tilby de beste løsningene på markedet.

Vår prosessgang

Solcelleanlegget kobles til en boks som omgjør energien fra anlegget til strøm som kan tas i mot av strømnettet. Vi legger ledninger ned fra taket, til denne boksen. Vi gjør grundige vurderinger av plasseringen av boks og ledninger, før vi påbegynner installasjonen.

Enova-støtte for solcelleanlegg

Enovatilskuddet for solcelleanlegg som produserer strøm, utgjør en betydelig del av investeringskostnaden. Vi legger denne summen inn i våre beregninger, men det er opp til deg som oppdragsgiver å ta runden med Enova.

Romsdal Elektro AS har eksistert i mange tiår, og har en solid og mangfoldig kompetanse på solcelleanlegg for næringsbygg. Vi tar på oss alt fra småjobber til større entreprenørprosjekt.

Vi ønsker alle innehavere næringsbygg i Molde og omegn velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon om våre løsninger!

Bestill befaring!

Vi tilbyr en uforpliktende befaring og pristilbud!
Fyll ut kontaktskjemaet, så vil vi gjøre vårt beste for å svare deg innen 24 timer.
... ...

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.