Hvordan spare strøm raskest mulig?

Ettersom strømprisene bare øker, blir stadig flere boligeiere nysgjerrige på hvordan man kan spare strøm, og redusere de høye strømregningene. I dag finnes det en rekke løsninger og tiltak du kan gjøre, allikevel er det alternativer som er bedre enn andre.

Vi i Romsdal Elektro anbefaler installasjon av varmepumpe for våre kunder som ønsker å spare strøm. Med rett løsning er det mulig å tjene inn investeringen ettersom strømregningene blir lavere enn tidligere. Erfaringsmessig vil en husholdning bruke 3-5 år på å tjene inn kostnadene med overgangen til varmepumpe.

Solcellepanel

En annen effektiv løsning er solcellepanel. Solcelle-teknologien har utviklet seg voldsomt de siste årene, markedet har blitt større, og med tanke på den siste tidens økning i strømpriser hopper vi ned fra gjerdet.

Det har vært et argument i mange år, at med solceller så produserer du strøm når du ikke bruker strøm, nemlig om sommeren. Med dagens løsninger hos strømleverandørene, begynner dette argumentet og forsvinne.

Kvalitet er viktig for å spare strøm

Mange uerfarne boligeiere legger mest vekt på pris når de velger solcelle og varmepumpe for første gang. Med tanke på klimaet vi har her til lands er dette en strategi som sjelden tjener seg inn igjen. Enkelt og greit fordi mange billige løsninger ikke har nok kapasitet og effekt på kalde vinterdager. Vi anbefaler derfor å se på de tekniske behovene du har for å spare strøm på en effektiv måte.

Vi jobber aktivt for å holde oss oppdaterte innen våre fagområder. Strømsparing har vært et aktuelt tema for oss i snart 20 år og er et fagfelt i kontinuerlig utvikling. Vi ønsker å tilby de rette produktene for deg som boligeier.

Romsdal Elektro AS har eksistert i mange tiår, og har en solid og mangfoldig kompetanse på hvordan man kan spare strøm. Vi tar på oss alt fra småjobber til større entreprenørprosjekt. Kompetanse og utvikling er noe vi setter høyt, og vi prøver til enhver tid og inneha de sertifikatene og autorisasjonene som gjelder i dagens marked. Vi holder til i Molde, men har bistått boliger og bygg i hele Møre og Romsdal med tips og løsninger innen strømsparing.

Du kan trygt kontakte oss for mer informasjon om hvilke løsninger som vil være lønnsomt for din bolig!

Bestill befaring!

Vi tilbyr en uforpliktende befaring og pristilbud!
Fyll ut kontaktskjemaet, så vil vi gjøre vårt beste for å svare deg innen 24 timer.
... ...

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon
Oops! Something went wrong while submitting the form.